Missie

Bij Vakgarage Auto Maas draait alles om een goed gevoel. Over ons, maar natuurlijk ook over uw auto. Comfortabel en veilig auto rijden. Vertrouwen in uw auto en dus het vertrouwen in ons. Het maakt niet uit wat u rijdt, u kunt het in onze behendige handen achterlaten zonder een spoor van zorgen. Wij zorgen goed voor uw auto waardoor u veilig kunt blijven rijden, dat is onze missie.

Visie

Vakgarage Auto Maas staat als bedrijf voor betrouwbare en eerlijke service. Wij geloven in een respectvolle en langdurige relatie met onze klanten. Onze kijk op het vak en de omgang met onze gewaardeerde klanten en leveranciers zorgt voor een grote groep vast, enthousiaste mensen met wie we reeds vele jaren samenwerken.

Doelstellingen

Ons doel is om uw auto met zorg te onderhouden en alle eventuele reparaties en storingen zo snel en goed mogelijk op te lossen. Onze ervaren monteurs staan garant voor kwalitatief hoogwaardig werk, waarbij enthousiasme en persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staan. We hopen hiermee het vertrouwen van elke klant te winnen zodat we u de volgende keer weer terug zien.