Kleine beurt bij Vakgarage Auto Maas in Aalsmeer

Bij Vakgarage Auto Maas wordt uw auto gecontroleerd op een aantal essentiële punten. Omdat een auto vol techniek zit en veel bewegende delen heeft is periodiek onderhoud belangrijk om de levensduur van uw auto te verlengen en uw veiligheid te waarborgen. 

Wanneer is uw auto toe aan een kleine beurt?

Er zijn veel handige vuistregels om te weten wanneer uw auto aan onderhoud toe is, maar een officiële regel kan Vakgarage Auto Maas niet geven omdat elke auto anders is en omdat er in elke auto anders gereden wordt. Zorg wel dat het onderhoudsboekje bijgehouden wordt, dit is het logboek van de auto. 

Vakgarage Auto Maas voorziet u van advies

Wanneer het onderhoudsboekje onverhoopt toch verloren is geraakt of niet bij de aankoop ontvangen is, dan kan u in Aalsmeer altijd langs Vakgarage Auto Maas om vrijblijvend advies op te vragen. Zo checken we uw remmen, de verlichting, de schokdempers en de accu en controleren we het interieurfilter en alle vloeistoffen, en vullen we dat in overleg bij tegen meerprijs.

Bent u op zoek naar een goede garage om een kleine beurt aan uw auto uit te laten voeren in Aalsmeer? Kom dan langs Teelmanstraat 3 in Aalsmeer (Noord-Holland). Of neem contact op via mail werkplaats@automaas.nl of bel naar 0297-324320.

Contactgegevens

Vakgarage Auto Maas
Teelmanstraat 3
1431 GL Aalsmeer

tel.: 0297-324320
mail: werkplaats@automaas.nl